Jäsenille


Kirjaudu tästä suljetuille jäsensivuille

(Vinkki: voit kirjautua jäsensivuille myös joka sivun alalaidassa yhdistyksen nimen edessä olevaa copyright-merkkiä klikkaamalla)

Jäsensivut - käyttäjätunnus

Jos olet yhdistyksen varsinainen tai perheenjäsen, voit ilmoittaa tällä lomakkeella sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ja näin saada sisäänpääsyyn jäsenten sivuille.  Yhdistyksen säännöissä kerrotaan mm. jäsenyyden ehdoista. 

Lomakkeella ilmoitettu sähköpostiosoite toimii tietojen tarkistamisen jälkeen jäsensivujen käyttäjätunnuksena. Tarkistamisen viive on n. viikko. Salasanan voi vaihtaa itse. Jäsensivuille laitetaan mm. syys- ja kevätkokousmateriaalit etukäteen nähtäväksi.

Jättämällä sähköpostiosoitteesi hyväksyt, että yhdistys saa lähettää sähköisesti tiedotteita, laskuja, kokouskutsuja ja muita liitteitä. Tulemme siirtymään vuonna 2022 sähköiseen viestintään. Näin säästämme merkittävästi paperia sekä tulostus- ja postituskuluja ja nopeutamme tiedonkulkua.

Huom! Alla olevalla lomakkeella ei voi tehdä liittymispyyntöä yhdistyksen jäseneksi, vaan tämä mahdollistaa ainoastaan sisäänpääsyn jäsensivuille. KAIKKI yhteystietomuutokset tulee tehdä sähköpostitse rekisterin ylläpitäjälle: rekisteri@pakilansiirtolapuutarha.fi. Jäsensivun kautta tehdyt yhteystietomuutokset eivät välity varsinaiseen rekisteriin.


Sähköpostiosoitteen ilmoittaminen jäsenrekisteriin

(Lähetä jäsenhakemus = lähetä tiedot)