Palvelut

Kerhotalo

Kerhotalo on rakennettu vuonna 1973, ja sitä on myöhemmin remontoitu ajanmukaisemmaksi useita kertoja pääasiassa talkoovoimin.

Kerhotalon vuosi alkaa pääsääntöisesti maaliskuun viimeisenä sunnuntaina ja päättyy syyskokoukseen syyskuun viimeisenä sunnuntaina. Juhannus- ja elojuhlat järjestetään kerhotalolla. Talkoovoimin järjestettävä kesäkahvila on avoinna niinä sunnuntaina, joihin riittää talkoolaisia. Kahvilan aikana myös kirjasto on avoinna. Lisäksi kerhotalolla pidetään toimikuntien ja aktiivisten mökkiläisten järjestämänä kisakatsomoita, lasten ja varhaisnuorten tapahtumia, jumppaa sekä useita muita tapahtumia.

Kerhotalo on varattavissa kaikille mökkiläisille avoimiin tilaisuuksiin ja vuokrattavissa siirtolapuutarhureiden yksityiskäyttöön. Katso tarkemmin: Kerhotalon käyttö- ja vuokrausehdot.

Sauna ja uimaranta

Pakilan siirtolapuutarhan sauna lämpiää kesäisin siirtolapuutarhureille. Saunan lämmitysajat ovat nähtävissä ilmoitustaululla ja jäsensivuilla. Lisäksi ne julkaistaan kevään Papu-lehden takakannessa.

Yhdistyksen jäsenet voivat vuokrata saunaa omiin yksityistilaisuuksiin. Katso tarkemmin: Saunan vuokrausehdot.

Pakilan siirtolapuutarhan saunaranta on tarkoitettu vain siirtolapuutarhureille, sauna-aikoina vain saunojille.

Kivenheiton päässä on myös kaikille avoin Pakilan uimaranta. Uimarannalla ei ole valvontaa.

Saunan aikataulut löytyvät jäsensivuilta

Suihkut, WC:t ja pesutupa

Huoltorakennukset ovat mökkiläisten käytössä vain kesäisin, kun alueella on talousvesi kytketty päälle. 
Huoltorakennuksen suihkuihin ja vessoihin voi lunastaa käyttöoikeuden päivittämällä mökin iLoq-avaimen näitä varten avainvastaavalla. 
Pesutupa sijaitsee huoltorakennuksen kerhotalon päädyssä. Koneiden varaukset tehdään pesutuvan varauskirjaan ja pesukoneen käyttöön tarvitsee iLoq-avaimen. 
Huoltorakennuksen käyttömaksut määrätään vuosittain syyskokouksessa.Pakilan saunaranta