TIEDOTE 3/2017 (Hallituksen kokous 6.3.2017)

8.3.2017

TIEDOTE 3/2017

Aika: 6.3. 2017 klo 17.30-19.40

Paikka: SSPL:n toimisto, Pengerkatu 9

Läsnä:

Timo Mäkinen (pj.)
Susanna Aaltonen (siht.)
Jorma Bergholm
Annu Brotherus
Marketta Eräsaari
Niklas Koppatz
Nipa Nieminen
Anne Runsas

Hallituksen kokouksessa käsitellyt keskeiset asiat:

TOIMIKUNNAT

Saunatoimikunta on päättänyt ensi kesän sauna-ajat. Tiedote jaetaan kevätkirjeen mukana.

Sähkötoimikunta: Sähkötoimikunnan vetäjä Niklas Koppatz ehdotti polkujen valaistuksen uusimista ainakin osin ledikäyttöisiksi. Päätettiin palata asiaan, kun uusimisesta on tarkat budjettilaskelmat. Mittarien asennus 70 rikkoutuneen mittauskortin tilalle on saatu tehtyä ja laskut maksettu. Työ maksoi noin 14000 euroa.

Tiedotustoimikunta: Papu-lehdeltä puuttuu edelleen toimitussihteeri. Jos tekijää ei löydy, niin tiedotus hoidetaan hallituksen tekemillä monisteilla.

RAKENTAMINEN

Rakentaminen on alkanut joutuisasti. Parin viikon päästä, lattian valamisen jälkeen, rakennustyö keskeytyy betonin kuivumisen ajaksi eli enimmillään noin kuudeksi viikoksi.
Käytiin läpi pesukone- ja kuivausrumputarjoukset ja -esitteet (liite). Päätettiin hankkia pesukone Talpet HW60 V ja kuivausrumpu. Rahastuksen osalta päätettiin ensi kesänä kokeilla varausvihkoa. Jos vapaamatkustajia on esim. 30 %, niin palataan pohtimaan poletti- tai puhelinrahastusta.

KEVÄTKOKOUKSEEN VALMISTAUTUMINEN

Kokouskutsuun laitetaan tiedoksi syyskokouksen päätös siitä, että maksamattomat maksut johtavat sähkön katkaisuun. Syyskokouksen päätös: Päätettiin hallituksen esityksestä, että jos yhdistyksen jäsen laiminlyö toistuvasti yhdistyksen maksujen maksamisen tai jos maksuja on rästissä yli vuoden ajalta, niin hallituksen päätöksellä katkaistaan kyseisen mökin sähkönjakelu. Sähköt kytketään uudestaan vasta kytkentämaksun ja kaikkien rästissä olevien maksujen maksamisen jälkeen.

MUUT ASIAT

Sääntömääräinen Kevätkokous pidetään sunnuntaina 26.3. klo 14. Pakilan kerhotalolla.

11 ILMOITUSASIAT
SSPL tiedote: Liiton aluekurssi Pakilassa. Tiedot löytyvät aluejärjestön kotisivulta.