Hallituksen kokoustiedote 6/2020

11.6.2020

TIEDOTE 6 (Hallituksen kokous 10.6.2020)

Aika: 10.6.2020 klo 17.30

Paikka: Kerhotalo

 

Läsnä: Kalevi Lehikoinen, pj.

Annu Brotherus, varapj., jäsen 

Niklas Koppatz, jäsen

Aura Loikkanen, jäsen, sihteeri

Nipa Nieminen, jäsen

Anne Runsas, jäsen 

Juha Saukkonen, jäsen

Mikko Vuorinen, jäsen

Sari Porkka, taloudenhoitaja

 

 

 

TALOUSASIAT

Kaikki mökkiläisiltä perityt vuoden 2019 maksut on hoidettu. Huhtikuussa erääntyneistä vuoden 2020 maksuista on saamatta n. 8000 euroa. Karhulaskut lähetetään kesäkuun maksupäivän jälkeen heinäkuun alussa.

 

Ensi vuodesta lähtien karhulasku lähetetään huhtikuussa erääntyneistä laskuista 3.7. eräpäivällä heti. Laskuun tulee 5 euron laskutuslisä. Toinen muistutus lähetetään tarvittaessa heinäkuun lopulla. Jos maksua ei suoriteta, katkaistaan mökistä sähköt.

 

JUHANNUSJUHLAT 2020

Juhannusjuhlat järjestetään 2020 aiempaa rajatummin ja kokonaan ulkotiloissa. Kokkoa ei tällä kertaa polteta koronatilanteen kokoontumisrajoitusten takia.

 

PALSTOJEN KATSELMUS 2020

Katselmus järjestetään heinäkuun kahdella ensimmäisellä viikolla. 

Annu Brotherus organisoi katselmuksen. Päätettiin, että jatkuvasti hoitamattomien palstojen omistajille lähetetään postitse kirje, jossa ilmoitetaan yhdistyksen tekevän välttämättömät hoitotyöt omistajan kustannuksella. 

 

UUSIEN MÖKKILÄISTEN TAPAAMINEN

Uusien mökkiläisten tapaaminen järjestetään 27.6. kahvilan yhteydessä klo 12-14. Myös kesän 2019 uudet mökkiläiset kutsutaan mukaan.

 

 

HALLINNOLLISEN ISÄNNÄN ASIAT

Vakuutukset on käyty läpi. Todettiin, että vakuutuksia ei tarvitse kilpailuttaa tänä vuonna uudestaan. Selvitetään hallinnon vastuuvakuutuksen kustannukset.

 

Hallitus selvittää mahdollisuutta järjestää etätyöpiste kerhotalon yhteyteen. Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä hallitukseen. 

 

Päätettiin, että liiketoiminnan harjoittamisesta kerhotalon tiloissa peritään vuokraa. Tilojen vuokraajalla ei saa olla maksurästejä yhdistykselle.

 

Kerhotalo vuokrataan lauantaisin lounasravintolatoimintaan ja keskiviikkoiltapäivisin kahvilatoimintaan 27.6. lähtien heinäkuun loppuun asti. 

 

TOIMIKUNNAT

Kerhotalotoimikunta: Kahvilatoiminta pyörähti käyntiin. Myynti ovelta sujui hyvin. Järjestelyihin tehdään vielä pientä hiomista. Asiakkaiden palaute oli pääosin positiivista. Lauantaina kerhotalotmk järjestää tarjoilut alueyhdistyksen koulutustilaisuuteen. Kahviloiden vetäjät saatu sovittua 19.7 saakka. Heinäkuun lopulla tulossa maksullinen viininmaistajaisilta. 

 

Lasten toimikunta: Pirjo Koskinen ja Annu Brotherus maalasivat leikkimökin sisältä. Leikkimökin varustus käydään myös läpi. Toimikuntaan kaivataan lisää jäseniä.

 

Rakennustoimikunta: Hyväksyttiin kaksi rakennuslupahakemusta ja yksi hakemus varauksin. 

 

Saunatoimikunta: Saunan kävijämäärä on ollut noin 50 henkilöä/kerta. Maksulaitteen kanssa ollut ongelmia.

 

Tiedotustoimikunta: Papu 1/2020 on jaettu 3.6 mennessä niille mökkiläisille, joilla oli postilaatikko. Yhdeksältä puuttui kunnollinen postilaatikko, he saavat jaetun postin mökkinumerollaan hallituksen toimistosta. Samalla jaettiin hallituksen kesätiedote ja Mökillä ja palstalla - kestävää kehitystä -teos. Jakelun hoitivat tiedotustoimikunnasta Annu Brotherus ja Mikko Vuorinen, lisäksi apuna oli Pirjo Koskinen. 

 

Tiedotustoimikunta on ilmoittanut pitkään, että se kaipaa joukkoonsa uusia tekijöitä. Valitettavasti vieläkään kukaan ei ole ilmoittautunut. Papuun 2/2020 toivotaan juttuja mökkiläisiltä. Tiedotustoimikunta on laittanut kotisivuille ohjeet juttujen kirjoittamiselle. 

 

Sähkötoimikunta: ei asioita

 

Urheilutoimikunta: 27.6. järjestetään petanquekisat. Mukaan tulee noin 50-100 henkilöä. Tutkitaan mahdollisuutta järjestää maksullista tarjoilua, jos löytyy kiinnostuneita talkoolaisia. 

 

Ympäristötoimikunta: Toiminta on käynnistynyt hyvin. Yhteisissä talkoissa on ollut 5-7 henkilöä ja talkootyötä on tehty useamman henkilön voimin myös muuna aikana. Niitty on ilmattu ja poistettu sammalta sekä kylvetty niittykasvien täydennyssiementä. Seuraavat talkoot keskiviikkona 17.6. klo 14-16. Heinäkuussa talkoot pidetään mahdollisesti ilta-aikaan.

 

SEURAAVA KOKOUS

Seuraava kokous pidetään keskiviikkona 15.7. klo 17.30 yhdistyksen kerhotalolla.