Pesula käytössä

27.6.2017

Pesula saatiin tänään käyttöön. Kuivurin ilmapoisto on väliaikaisesti asennettu poistoilmaventtiilin lähelle. Pesukoneen poistoputki on myös väliaikainen asennus, joka vielä vähän tulvii lattialle. Muutoin kaikki toimii ja koneita saa käyttää.

PESUTUVAN KÄYTTÖOHJEET

Pesukoneessa saa käyttää AINOASTAAN yhdistyksen hankkimaa hajusteetonta pesuainetta! Omien pesu- tai huuhteluaineiden käyttö on ehdottomasti kielletty! Annosteluohjetta tulee noudattaa!
MATTOJEN pesu on ehdottomasti kielletty! Pesulaan ei saa jättää roskia tai pyykkejä! Pidetään paikat siistinä!
Pesutuvassa on varauskirja, jota kaikkien käyttäjien tulee käyttää. Aikamerkintöjen on oltava selviä ja niissä on oltava mökin numero. Esim. 17 – 18.30: mökki 100 pesu, 18:30-19:00: mökki 100, kuivuri. Varaukset voi maksaa käteiskassanhoitajalle, varauksen hinta on 4 €.
Pesukoneen ja kuivurin varaukset tehdään erikseen, merkitse varaukseen kummasta on kyse.
Yksi mökki voi pestä kaksi peräkkäistä koneellista kerrallaan.
Muistathan perua varauksesi, jos et voikaan sitä käyttää. Jos kone ei ole käytössä 20 min varatusta ajankohdasta, katsotaan vuoro perutuksi ja toinen mökkiläinen voi ottaa koneen käyttöönsä. Kuitenkin niin, ettei siitä aiheudu haittaa tai viivettä seuraavalle varausvuorolle.
Ennen koneiden käynnistämistä avaa virtalukko käyttämällä omaa avaintasi (avainta ei tarvitse kääntää). Koneet saavat tämän jälkeen virtaa yhden pesukerran ajan ja käyttäjä rekisteröityy lukon muistiin.

Iloisia Pyykkipäiviä!
Toivottaa Pakilan Siirtolapuutarhayhdistys ry.!